Εκτύπωση

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σχολείο θα παραμένει ανοικτό κάθε Τετάρτη και ώρες 8.30-14.00. Καλό καλοκαίρι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 εκδόθηκε η τελική επίδοση των μαθητών και μαθητριών η οποία θα σταλεί στα e-mail των γονέων και κηδεμόνων.

Μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων, δηλαδή έως την Τετάρτη 22/6/2022,  οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριων μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο με την οποία να ζητούν την αναβαθμολόγηση γραπτού δοκιμίου.

Επίσης μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων οι γονείς και κηδεμόνες  των μαθητών/τριων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τους/τις οποίους/οποίες προβλέπεται προφορική εξέταση αντί γραπτής μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να ζητήσουν με αίτησή τους  επανεξέταση στα μαθήματα που εξετάστηκαν τα παιδιά τους.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται με το προβλεπόμενο παράβολο για κάθε γραπτό δοκίμιο  ή μάθημα για το οποίο ζητείται επανεξέταση. Το κάθε παράβολο είναι αξίας 3€ και μπορεί να εκδοθεί από εδώ (κωδικός παραβόλου: 5093)

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022

Ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των ανακεφαλαιωτικών προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2022 (το ανανεωμένο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ).

Επιλέγοντας ένα μάθημα στο πρόγραμμα μπορείτε να δείτε την εξεταστέα ύλη στο μάθημα αυτό.

Καλή επιτυχία στους μαθητές και μαθήτριές μας.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση – γιορτή του σχολείου μας, του 3ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 20:00, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ., Λεωφ. Δεκελείας 152 και Αττάλειας).

                                                                   Ο Διευθυντής

                                                              Ο Σύλλογος καθηγητών

                                                          Οι μαθητές/τριες του σχολείου

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Μετά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τριήμερη εκδρομή της Γ' Γυμνασίου στην Καλαμάτα το χρονικό διάστημα 14-16 Μαΐου 2022 κατέθεσαν προσφορές τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία (με αλφαβητική σειρά):

Ως συμφερότερη κρίθηκε η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου "Happy Days Travel"

Δράσεις - Προγράμματα

Επιλέγοντας "Δράσεις" στο πάνω μέρος της κεντρικής σελίδας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τα προγράμματα στα οποία συμμετέχουν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2021-2022 οι δράσεις και τα προγράμματα στα οποία συμμετέχουμε είναι:

1. Πρόγραμμα "Συμπερίληψη προσφύγων"

2. Δημιουργία Όμιλος

3. Πρόγραμμα Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

4. Πρόγραμμα Assess For Learning.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε μία/ένα από τις δράσεις/προγράμματα επιλέγοντάς την/το.

Πασχαλινές ευχές

Ο Διευθυντής, οι Υποδιευθυντές και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας καθώς και στις οικογένειές τους, Καλό Πάσχα.