ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ενημέρωση 4/11/2022)

Έχει αναρτηθεί το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα των τμημάτων που θα ισχύει από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Τμήμα Α1       Τμήμα Α2     Τμήμα Α3

Τμήμα Β1       Τμήμα Β2     Τμήμα Β3      Τμήμα Β4

Τμήμα Γ1       Τμήμα Γ2      Τμήμα Γ3      Τμήμα Γ4

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9.30. Μετά το τέλος του αγιασμού οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παραλάβουν τα βιβλία τους σε πλαστική σακούλα και θα αποχωρήσουν. Οι γονείς και οι κηδεμόνες τους μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγιασμό ακολουθώντας τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών και μαθητριών για τη νέα σχολική χρονιά θα πρέπει να προσκομιστούν ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ στο σχολείο τα παρακάτω έγγραφα (κάνοντας κλικ στο κάθε ένα μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το συμπληρώσετε):

1. Υπεύθυνη δήλωση σχετική με την επικοινωνία με το σχολείο α) για μαθητή β) για μαθήτρια

2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (μόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' Γυμνασίου)

3. Υπεύθυνη Δήλωση απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών (για λόγους θρησκευτικής συνείδησης). Το έγγραφο αυτό πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 (η διαδικασία μπορεί να γίνει με τις υπογραφές των δύο γονέων στο ΚΕΠ).  

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Καλή σχολική χρονιά

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων περιόδου Σεπτεμβρίου είναι το ακόλουθο:

 

Πρόγραμμα Εξετάσεων